Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänd dig om

vänd dig om
du som tror att
20 sekunder räcker
att scanna in mig

jag är stolt över att
det inte går att
lära känna mitt jag
och det som är
inom mig

på 20 sekunder

ingen tid för
snabba omdömmen

men tid för att
känna efter
utforska och begrunda




Fri vers av havsutsikt
Läst 438 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-28 22:11



Bookmark and Share


  Jack_iX
Sanningen finns för den som vågar ge den tid ...
Snygga o fina ord om att inte ha för bråttom att se o upptäcka en ny människa !
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

havsutsikt