Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom och bidra

Ditt kön mot
min lön oj
och
va fattigt

Storleken i kuvertet spelar
visst roll

eller
är vi alla
kött och blod
oavsett ?

jag som poet vet
ingenting

därför är jag en sökare
utan
mål

eller
( en sökare med en massa hål
att stoppa
i)

Kul att ni ville gästa

jag är en fiesta
med levande ljus

räkor och
vitt vin

du kan
bidra

som rostad
macka




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-27 22:20



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
hehe.. :)
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan