Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det pyr...

 

 

vindfaren

buren däröver
betraktandes
tankarna
där de låg
som smycken
tvingades jag
att föra händer
genom moln
av egen kraft
mot det ljuvligaste
och slutligen
inte nå ända fram
förblindad av röken
från min inre eld
där glöden yrde

vindfaren

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-27 23:13



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ja, här på sidan har andras tankar legat som smycken..
2007-12-28

  Lena Krantz VIP
Vindfaren...hm...ett vackert ordbruk som jag sparar.
Ja du vindfarne, tiden lider mot sitt slut i alla fall på den här sidan!
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt