Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om sex








För mig är sex
mest en siffra
mellan fem och sju

mellan fem och sju
ser jag int på tv

int heller är jag mottaglig
för att svara i telefon...

och jäklar om någon ringer
då får de se på...

#¤%&(%¤)@*@#%&¤#*




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-28 23:20



Bookmark and Share


  Madjori
Titeln suverän!
Gillar innehållet i dikten :-)
2007-12-30

  NågonAnnans
Det brukar mina barn säga till mig också.
-Men mamma sex det är ju bara en siffra... Hur kan det då komma sig att man kallar \"det\" för sex...
2007-12-30

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ha ha ha.. härlig!!!
2007-12-29

  lodjuret/seglare VIP
1. elefanter gillar att göra saker i luften

2. elefanterna älskar fallskärmshoppning
2007-12-29

    sleepwalking
Vad du gör mellan fem och sju
är alltså någonting viktigt.
Jasså minsann! ^^

Härligt text!
2007-12-28

    Trast
Och dikt förstås! Haha, mellan fem och sju. Svenska kvinnor berättar om sitt favoritmellanfemochsju...
2007-12-28

  lodjuret/seglare VIP
...gnistor
2007-12-28

    Trast
Haha, bra rubrik!
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP