Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Novell i halvt kapitel, om ni så önskar skriver jag det andra kapitlet vid samma tid nästa år


Klicketi klick, just nu är det många som ringer, var god försök igen om ett år








Rrrrrrrrring
rrrrrrrrrring
rrrrrrrrrring
rrrrrrrrrring

klicketi klick

metallisk röst hörs i luren
-ett ett två
ni har kommit till polisen

det går bra att lämna
ett meddelande, piiiiip

klicketiklick
.
.
.
.
.
.
.
klicketi klick
tack för samtalet
vi skickar en bil
inom 48 timmar




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-29 00:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Värst är väl den där intetsägande skvalmusiken vissa envisas med att spela medan man väntar...
2007-12-29

  Carola Jeryd
Ha..ha...ha...
Polisen ja...hm...hm....
Kramiz
2007-12-29

  Lilla My* VIP
Tragisk novell direkt gripen ur dagens polisstation!!
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP