Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
variation på ett tema jag varierat här förut


Filosofiskt II









En människa kan tänka
jag kan tänka
alltså är jag människa

Ett päron kan falla
jag kan falla
alltså är jag ett päron

En människa kan tala
jag kan tala
alltså är jag människa

En fisk kan äta
jag kan äta
alltså är jag en fisk

En människa kan cykla
jag kan cykla
alltså är jag människa

En tanke kan växa
jag kan växa
alltså är jag en tanke




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-29 12:30



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Jag är en norrman
som talar svenska
gränslös...
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP