Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en bäver inspirerade avdelningen, allt vad som smått ologiskt är


Mer snuskiga ord får du leta efter, för här står bara dessa







En har la rätt å ändre sig

sa pär som sket i vasken

när jag gick på toa, jämt mig skar

där mellan lock o ring

jag klämde tasken




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 626 gånger
Publicerad 2007-12-29 17:40



Bookmark and Share


  mare VIP
haa.....den var rolig !
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP