Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon, som bränner cigaretter mot huden.

vi står och röker,
och hon bränner cigaretten mot armen,
som om det inte var någonting.
som hon alltid gör.

Baksmällan sitter kvar sen igår.
igår,
var det sex överallt,
det var sprit i duschen,
och det var hångel,
med tungor vi skar i.

jag skar in mitt namn,
under hennes bröst,
för att föralltid märka henne,
för att alltid,
finnas kvar.

hon,
hon skulle behöva ett lager hud till,
hon fryser.
och hennes nuvarande hud,
rostar sönder,
av tårarna.

såren och kärleken,
går hand i hand.




Fri vers av tvättstuga
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-29 22:53



Bookmark and Share


  Robert W
hård text där jag särskilt gillar formuleringar som:

\"igår,
var det sex överallt,
det var sprit i duschen,
och det var hångel,
med tungor vi skar i.\"

och

\"såren och kärleken,
går hand i hand.\"

nice work.
2008-01-13

    Herr Ångest
Hemsk.. men otroligt bra!

Man ryser..

Gillar i synnerhet: \"hon skulle behöva ett lager hud till - hon fryser\"
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

tvättstuga
tvättstuga