Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av Rudolf,Rulle Persson.


R.I.P ©

När du gick bort från mig så visste jag inte vad jag skulle göra jag trodde att det inte var sant, jag sprang till mitt rum och grät. Jag vill att du skulle vara här hos mig men det gick ej.
Varje gång jag kom till dig så pratade du alltid om mig och mina syrror. Du har haft det bra i ditt liv jag tänker på dig var dag och glömmer dig aldrig, du finns mitt hjärta och min själ glömmer dig aldrig i dag, veckor och år. Du finns här alltid i mitt hjärta.

R.I.P Rulle<3




Fri vers av Chriiisse
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-30 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriiisse
Chriiisse