Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel ©

När jag kollade ut genom fönstret så såg jag en ängel, en ängel med ljust och lockigt hår hon var så fin, så fin som när man ser månen i skyn. När jag kollade bort en sek så var ängel borta jag letade men fann den ej. Jag gick o ladde mig i min säng och somnade, nästa dag jag så kollade jag åter igen fann den, jag tänkte det kanske var min lilla skyddsängel.




Fri vers av Chriiisse
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-30 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriiisse
Chriiisse