Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aa. klyschigt som fan. men sant. o d e ett tankeexperiment; va skulle hända om dessa tankar inte ansågs vara så naiva, uttjatade och klyschiga?


kliché-dreams

wind, wind
blow our hats off

dirt, dirt
hide our paths

make us walk new ones
together

hands, hands
show us, if we\'re lost,
there are friends

voices, voices
forget languages
and sing
and understand




Fri vers av ya - ana!
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-30 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ya - ana!