Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

masochisten

jag försvinner i dina kyssar
jag blir trygg och varm i din famn
sedd i dina ögon
du lyssnar
men det är bara jag som älskar
har slutat kämpa nu
för dig
glad bara du finns för mig
jag har ingen plats i ditt hjärta
men jag har en plats i din säng
och när det regnar är det varmare där
än i min
har alltid nöjt mig med mindre
men du är allt för mig
du sa att jag måste vara masochist
som är med dig¨
varför inte
vad är det för skillnad




Fri vers av ya - ana!
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-02 16:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag föraktar masochister.
De borde piskas!
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

ya - ana!