Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första parkett

 

 

det är inte det du presterat
som imponerat på mig
snarare allt du inte gjorde
i allt du förverkade

det fick mig att stå kvar
betrakta en imponerande teater
en fri föreställning
där vinsten blev

ännu en akt
fylld av tårar
och skratt

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-31 10:33



Bookmark and Share


    Bögen
En mycket öppen text, samtidigt med starka bilder som föder föreställningar och akter...
Bra!
2007-12-31

  aol
imponerande djupt jag känner mej så berörd bravo leif
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt