Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsafton

Jag känner mig så lycklig nu för tiden
som om mitt liv äntligen börjat bli
som jag drömde om att livet skulle vara

Mycket har hänt det här året
Mycket, det känns som en evighet sen
Jag var flickan i den lila klänningen
som ropade: Gott nytt år!

Som lovade sig själv så mycket.
I år, i år!

Kanske börjat öppna mig själv mer?
Vågar stå mer för den jag är?

Ett år sen.

Men ikväll blir jag ensam
Eller nej föresten.
En kompis från förr ringde precis.

Men ikväll är jag utan dig.
Ingen nyårskyss i år heller.




Fri vers av Elionwy
Läst 367 gånger
Publicerad 2007-12-31 17:40



Bookmark and Share


    NovaHI
ärligt, hoppfullt och lite sorgligt-allt på samma gång. Jag gillar verkligen den här!
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Elionwy
Elionwy