Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Det du inte dör av blir du starkare av, skrek hon och vände i dörren.

Tiden läker alla sår, sa han när jag la mitt liv i hans händer.

Det är inte det som du har gjort som du kommer att ångra, utan allt det du aldrig gjorde, viskade Herr Bitterhet på sin dödsbädd.

Älska, glöm och förlåt, predikade hon som aldrig älskat.

Du är värd endast det bästa, sa min vän och höll mig levande.




Fri vers av Apelsin
Läst 212 gånger
Publicerad 2008-01-01 16:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Alla dessa klyschor som folk slänger sig med.
Everybody\'s talking but no one says a word.
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Apelsin