Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väjningsplikt ?

I din huvudgata
irrar vilsna celler
omkring som
brända popcorn

Sällan har läkarna
haft så mycket att tala om
på kafferasten

Annars är det
lugnt
2008
för herre och
råtta




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-01 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan