Texten inspirerad av Maria Malm:s I alla fall.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Texten inspirerad av Maria Malm:s I alla fall.




Avklätt intag...

 

 

att mötas
dela nakna ord
smaka på samma längtans
avklädda verklighet
i önskan
den hetta
befruktande närvaron
som i stillhet tidlöst ljuvt
tillät mötet växa

där ord
av trötthet burna
tog sin tillflykt till detta
en sekund att mötas

utan krav
tilläts vi simma
i oändlighetens hav

barnsligt medvetna i leken

men i närvaron landade
vissheten att
mer än tanke och önskan
var uppnådd

vi log
lunchen var över

vårt möte avslutat


ett delmål...

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 503 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-02 22:23



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Helt underbara ord..som bara kan instämmas i...du beskriver det sanna...djupa../B
2008-01-04

  lilla t
wow, vilken text, blir helt tagen på sängen av knorren som kommer i slutet... Stiligt!
2008-01-03

    Maria Malm
Gillas, speciellt det överraskande slutet.
2008-01-03

    Bögen
Väl valda ord att beskriva ett välmött möte...
En riktigt god text!
2008-01-03

  Lena Krantz VIP
Hi hi....ett lunchmöte som faktiskt känns igen! Väl funnet och väl spunnet!
2008-01-02

  Just Emotions
väldans bra ;D
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt