Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har u t s

Jag har urvärk
tidsångest
sekundbrist

Jag är
uppretad, inrutad
nedåtlutad

Jag ser
i syne
går i blindo
trampar
snett

Jag behöver
uppladning
uppköp
upplyssningsvis
nu

Min
uppgift är inte alltid
upmuntrande
måste
uppmana
mig själv
att inte vara så nedlåtande

Trots
urvärk
tidsångest
sekundbrist




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-03 15:07



Bookmark and Share


    Nattviol
gör så här:
be alla att skänka dig
en sekund var..
det kan vi nog avvara,
allihopa!
då - får du en hel
del tid att njuta av
- och skriva mer dikter för!!!

kram
; )
2008-01-03

  am
när dagarna inte räcker räcker inte tiden, räcker inte dagarna. som en ond cirkel.
2008-01-03

  Michaela Dutius
Riktigt fyndig och trots det tråkiga tillståndet är beskrivningen rolig
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan