Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskade katter


jag på min röda stol, häpet stirrandes
du, lysande, inom räckhåll för mig

pirrar i min mage

du förvandlas till en njutande katt,
när mina svarta naglar leker längs din smala tavla

du vet inte om att jag spinner,
det är det som gör att vi växer oss större

vi för en avgörande konversation
under tyst tystnad

den avslutas med ditt leende
och även jag förvandlas till en njutande katt

jag spinner som aldrig förr




Fri vers av varm
Läst 249 gånger
Publicerad 2008-01-03 19:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Love Cats\" - The Cure
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

varm