Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till en saknad ängel

hej min ängel

du lyser fortfarande med din frånvaro
även fast tre år har gått



din del av min säng är fortfarande din
den är precis som när du lämnade den
obäddad

den väntar på dig

men jag väntar ännu mera.



jag pratar med dig när jag vet att ingen annan hör
när det är mittinatten
samma tid då dina armar
brukade vara tätt omslingrade runt mig

jag inbillar mig att du lyssanar
och att du snart kommer inspringandes igen
med det där snea leendet
som bara din gigantiska mun kan ha



jag vet att du mår bra nu
men det är bara det att
din död
gjorde mitt liv så jäkla verkligt
jag kan inte gömma mig längre



ps.
jag blir fortfarande knäsvag
när din parfymdoft sveper förbi
ds.




Fri vers av varm
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-01 17:09



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Berörande..känsloladdat och så ofantligt vackert..
Jag blir tårögd....Vackert!!/B
2008-04-01

    söötsnö
mycket vacker..
det kom faktiskt en tår när jag läste
2008-04-01

  Fånga dagen
Så varmt och så sorgligt
dina ord berör mig
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

varm