Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Må bäst... nu

 

 

på en bädd

av de ljuvligaste sidor
ur mina drömmars bok
skall jag låta dig njuta
ligga där
i dofter av vår...

den färgstarka verklighet
smaka på tårar
strålar av längtan

glömma
bara vara

här...

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-04 16:42



Bookmark and Share


    Maria Malm
Mjuka behagliga rader. Långt till vår, men det går att glömma det för en stund.
2008-01-05

  Lyckohäxan Enediel
Härligt mjuka vackra rader...en njutning att ta del av
2008-01-04

  aol
så vackert käre vän
2008-01-04

  Lena Krantz VIP
Åhhh våååren så långt borta den känns! Men här förmedlade du både en baramåbra-längtan och en vår-längtan! Fick mig att le..
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt