Till min dotter G." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min dotter G.


Gråtoner och tårar

 

 

bland de blå
sidor av en dröm
fastnaglade på huden
i skarp kontrast
till en önskan bortom
den färgrika verklighet
vardagen ett varande
i gråtoner och tårar
reser tanken
till skuldens boning
den avklädda strand

att för en stund
bli den verklighet
att fortleva i
med dig
i det blå

bland simmande själar

för en stund
blott en sekund

möta dig

där...

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-04 19:06



Bookmark and Share


    Maria Malm
Väldigt bra beskrivet, ibland \"reser tanken till skuldens boning\". Så är det väl för alla föräldrar, man vill det bästa för sina barn, men \"gråtonad vardag\" och \"det blå\", sammanfaller inte alltid.
2008-01-05

  Jehsus
applåd

den där texten var hur tung som helst
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt