Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriker entonigt...

 

 

aldrig...

är ordet
som alltid
skall finnas
i minnet
och saknaden
av det önskvärda
som aldrig
växte

ur dig

...

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-04 20:58



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Här en G-klav och ett barytonstämma...bättre så?
Förlåt mitt skoj men jag har jobbat till nu, äntligen hemma!
Det var faktiskt ett skrik eller i vart fall en ledsen ton i dikten också (inte bara i titeln). Så en känsla har du fått fram!
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt