Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skall vi leka att det är ett TV-spel?


skall vi bomba städer? skall vi bli hjältar?



skall vi skylla på byråkratin?

ja, det gör vi. alla är ju
blinda iallafall.

jag har grå starr.
jag har inga ögon alls.
jag har inget liv.
jag har ingen aning.
jag har glasögon.

jag tror jag är arg.
jag tror något händer.

jag tror jag inte vet
vad jag tror. på.

jag tror på rättvisa.
jag tror på kärlek.
jag tror på frihet.
jag tror på mänsklighet.
jag tror på evighet.

jag tror det här har
pågått tillräckligt länge.

jag tror att det här
är någonting.

jag tror det här är
....äh, jag vet inte.

jag tror det här är poesi.
jag tror det här är ilska.
jag tror det här är en
spegel. som skriker.

jag tror att det här är
the point of no return.

jag tror att det här är
hopplöshet. jag tror
att det här är

vad var det jag sa.

jag tror att det här är
en tiger. jag tror att
det här är ett skratt.

jag tror att det här är
ett hörn. jag tror att
det här är

en bulldozer.

jag är livrädd.
att jag aldrig mer
skall kunna skriva
poesi.

jag är rädd.

att den här maskinen.
vet om saker och ting.
 




Fri vers av jag_kan_inte
Läst 261 gånger
Publicerad 2008-01-05 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jag_kan_inte