Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mot all ilska i världen




får jag skjuta dem?



får jag Gud?
får jag plocka upp alla lik,
får jag det? får jag plocka upp dem,
får jag det, får jag det Gud, får jag
plocka upp alla lik och slå ihjäl dem,
får jag det Gud, får jag det? får jag
prata engelska och kalla det redemption.

får jag det Gud, får jag det?

får jag bita i taggtråden till
det språk de virar, får jag det?
får jag det Gud, får jag det? får
jag dra upp historien genom deras
strupar, får jag det Gud, får jag det?

får jag kalla det vad jag vill,
får jag det, jag vill inte ens kalla
det någonting, får jag det Gud, får
jag det, får jag det, får jag dra ut
tråden sakta och räkna dagarna
hur sakta jag vill, får jag det Gud,
får jag det? får jag viska samtidigt.
får jag det Gud, får jag det? får jag
kalla det redemption,

får jag det Gud, får jag det?




Fri vers av jag_kan_inte
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-06 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jag_kan_inte