Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan känna vindens kalla suck…

Jag kan känna vindens kalla suck…
Jag kan höra hur träden viskar.
Jag undrar vad dom viskar om …
Jag vill bara svepas med av vinden och känna hur min kropp lämnar marken.




Fri vers av My name is
Läst 417 gånger
Publicerad 2005-05-20 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

My name is