Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta slå fortare och fortare .....

Mitt hjärta slå fortare och fortare …
Jag kan känna din andedräkt mot mitt ansikte …
Jag ser in i dina klara ögon…
Dina händer vilar mot min mage …
Du böjer dig fram och kysser mina läppar.
Jag besvara kyssen och ler …
I mitt hjärta tätens ett hopp …
Ett hopp om att du ska uppfylla min vilja!




Fri vers av My name is
Läst 440 gånger
Publicerad 2005-05-20 11:02



Bookmark and Share


  sorgsen
Får rysningar av denna underbara känsla.
2005-05-20
  > Nästa text
< Föregående

My name is