Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill tacka er två och lustens drivkraft

Ett blomsterbarn är jag
love peace
and understandning

Min resa
började
med en vinglig moppefärd
till
en stängd sommarstuga

i Mölle sommaren 73

Men se där
står ju en stege
kanske är loftet öppet
och jovisst

Mamma
+
Pappa
klättrade upp

och gjorde mig

Sen sågs dom
aldrig igen

Jag är ett
ons

ett one night stand

Men hellre det än en blöt
fläck på ett
lakan

Ett försvarslöst skott
mot p-piller

En drunkning i toalett

Tack Mamma

Tack Pappa

för att ni
hade lust

och Pappa

vi känner ju varandra riktigt bra nu
du är inte längre

spårlöst försvunnen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-05 18:42



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
bra skrivet
2008-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Hellre det än ett mördat, aborterat foster i en plasthink.
2008-01-05

  Teresia Ridell
Snygg insikt !
Ibland är det viktigast hur man löser..inte dilemmat i sig.
Varmt snidat om det heligaste vi har; livets uppkomst.
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan