Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så här fungerar dock inte alla män och kvinnor som tur är, jag vill själv gärna tro att jag inte är en av dem, varken den kvinnan eller den mannen alltså som förekommer i denna mycket obehagliga och hätskt otäcka text som står just här att läsa


Så här fungerar en del kvinnor och en del män







Det är ungefär
så som många
människor fungerar. Med

ett flertal kvinnor
sägs det ju
att de blir

ihop med en
kille de ha
heta känslor för

och som om
killen var en
nyinköpt skrotbil skall

hon sedan ägna
väldigt många lediga
stunder till att

reparera alla fel
hon kan hitta
på honom, när

hon sedan tycker
att han är
färdig och komplett

så spolar hon
honom och letar
upp en ny

kille/skrotbil att reparera
fel hos. I
en del mäns

fall så skaffar
de en sorts
kvinna/bil som de

kan göra om
till skrotbil... sedan
när de är

klara med det
så spolar de
henne och letar

upp en ny
kvinna/bil att göra
liksom skrotbil av




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-05 19:22



Bookmark and Share


  thyra
Man måste vara medveten om allt när man ingår ett förhållande :) Skojig text med allvar i.
2008-01-05

    yen
kul text o intressant iakttagelse!
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP