Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar att du ...

Jag önskar att du satt här bredvid mig, så jag kunde känna din närhet…
Jag vill höra dig skratta igen och ja vill se dig le…
Men frågan är, hur ska de gå till?
Du är inte här och jag är inte där ……………




Fri vers av My name is
Läst 456 gånger
Publicerad 2005-05-20 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

My name is