Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trettiosex grader

på natten växer min säng
och mina ynka 36 grader celsius.
känns så otillräckliga

så kallt. och
det gör så ont så ont så ont.

för jag saknar dig. helt plötsligt.
allt du sa. gjorde.

dina
läppar
händer
ögon

fränknar

och min säng är oändligt stor.
och jag tänker på låter som går
\"love me, love me, say that you love me\".

vägrar bli bitter på livet
men just nu är det så kallt.
önskar jag fick.
bara en gång till.
känna din kropp.
dina händer. på mig.

för just nu gör det så ont.




Fri vers av padena
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-06 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

padena