Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

perspektivistiskt dilemma



jag ångrar så mycket jag
sagt och gjort
och så mycket jag avstått från

jag jämför med andra
människor, situationer, förhållanden
och livsperspektivet kommer

krypandes tillbaka

sakta sakta
men väldigt säkert


till slut orkar man till och med ta sig upp
ställa sig

bry sig



till slut orkar man till och med




leva




Fri vers av padena
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-11 09:04



Bookmark and Share


  frökenjulie
För att glömma måste man minnas för att ångra måste man inse..
du har kommit långt och med dina dikter också..
bra!
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

padena