Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beblandas




här eller där.

längtan är alltid närvarande.
beblandad med hopp.

en gnutta rädsla.

musik på repeat.
och jag sitter i hörnet.

dricker kaffet jag så länge tagit avstånd från.
och känner.
andas.
betraktar.
beblandar.

och lyssnar.

backar ett steg och sjunker ner.
i mig själv.
i tillåtelsen.

någonstans långt bak.
eller kanske rakt framför mina vargögon.
sticker längtan.

i mina fingertoppar.
i knävecken.
i fotsulorna.


snart är hela jag täcket av små.
små myror.

andas.
och ett steg till.
repeat.




Fri vers av padena
Läst 258 gånger
Publicerad 2008-09-30 22:32



Bookmark and Share


  memma
fin!
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

padena