Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är precis som titeln förtäljer, betraktelser från en bar.


Betraktelser från en bar LVIII

~~~


varje gång pojkvännen
gick ut för att röka

slöt snabbt de båda killarna upp
på varsin sida flickvännen
och försökte vinna hennes
odelade uppmärksamhet


samtidigt som de surt
försökte ignorera varandra




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 529 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-06 19:26



Bookmark and Share


  Regular
Usch ja...och ända effektiva motmedlet är nog flickan själv
2008-08-28

    Bodil Sandberg
Såna ena typer..sluga så det dryper...vill stjäla annans tjej..men nej..då bliver det ståhej..när han kommer åter...får stryk så de gråter..tror jag!!!!Tack för ännu en fröjdelig betraktelse!!!
2008-01-07

  Micael Axelsson
Dina betraktelser är så klarsynta, och så träffande. Riktigt ser hur de står o bröstar sig utan vidare framgång... *kluck, kluck.. kackaaaaa!*
2008-01-07

  swimsus@gmail.com
En betraktelse!!! tjihoo!! *glädjedans* ;)
Jepp, detta kan man också tänka sig hända haha...
Så härligt att läsa dessa!!
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan