Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en pojke



Jag vill berätta för er om en pojke
Som kan måla solsken med fingertopparna
Och gömma dagens alla bekymmer långt härifrån

Som skämmer ensamheten
Och skrattar åt rädslan
Och målar glitter i mina ögon

En pojke som kan få rosor att slå ut
Med endast hans viskning
Darrar aspens löv just för honom och mig

Jag vill berätta om pojken
Som lovat bort hela världen
Till alldeles för många

Om pojken
Vars skugga passar så bra
Med möblerna i mitt rum

Pojken som alltid blinkar
Åt just det ansiktet
Som väntar på en blink




Fri vers av dofta
Läst 306 gånger
Publicerad 2005-05-20 18:43



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
väldans vackert, blir varm inombords
2005-05-27

    livräddaren
jättesöt!:)
2005-05-21

    vilsen
du skriver underbart ! du är bäst!!
2005-05-21
  > Nästa text
< Föregående

dofta
dofta