Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppa över...

 

 

med tvekande blickar utöver
på kanten av
den gränslinje mot ovisshet
och grådjup
smeker varje steg
närvaron av möjligheten
att välja

byta stig
i skogens djup

...

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-06 21:37



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Det är nog bra att byta stig ibland och även utsikt, man tröttnar liksom..
;o)
2008-01-06

    Maria Malm
Ja, onekligen skulle man vilja se en fortsättning på texten..när möjligheten finns att byta stig i skogen..tar man den..vad finner man då..
2008-01-06

  Stefanie Nerman
Vackert, målande vackert på något sätt,
Säger som Stefan.g man vill veta mer, man vill veta vilken stig som väljs.
Mycket bra
2008-01-06

  stefan.g
Man skulle vilja se en fortsättning...
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt