Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vill inte bry dig.

Du går och håller inne något, du kan inte längre dölja det.
Jag kollar djupt in i dina ögon och jag känner hur jag skakar.
Jag skall inte börja gråta, det finns ingen mening. Inga tårar skall få rinna över mina kinder, inte här inte nu och absolut inte framför dig.
Tankar snurrar runt i mitt huvud poch jag känner hur paniken sprider sig.
Jag tänker på allt som du har sagt, ljög du för mig hela tiden?
Jag vågar inte röra vid dig, står stilla och känner hur något inom mig dör.
Jag känner hur hjärtat slår svagare och svagare, mina tårar kväver mig.
Men du bryr dig inte, du rör inte en min. Du bara står där och kollar ned i marken. Du vänder dig om och går, du låter mig stå kvar ensam. Jag sjunker ned på marken, du har lämnat mig vilsen ännu en gång.




Fri vers av Carolina Hansson
Läst 237 gånger
Publicerad 2008-01-07 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carolina Hansson
Carolina Hansson