Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde vetat bättre.-

Du säger att allt kommer att ordna sig, men du tror inte på det själv.
Du säger att du skulle göra allt för mig, men du är ironisk.
Du lovar att du alltid kommer finnas här för mig, men du anstränger dig inte för att hålla ditt löfte. Du ler mot mig, men tycker egentligen inte att jag är värt ditt leénde. Hur kommer det sig då att jag inte kan strunta i dig?
Jag valde att älska dig, men jag var dum. Men jag kan inte släppa taget om dig. Jag vet att du gör fel, att du inte behandlar mig bra, men att sluta älska dig är svårt.




Fri vers av Carolina Hansson
Läst 196 gånger
Publicerad 2008-01-07 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carolina Hansson
Carolina Hansson