Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB1 092 Naken sanning










Drömmandes
om den tidlösa tiden
iklädd
den trådlösa sviden




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-07 16:15



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
vacker tanke...allt är egentligen en naken sanning...
Underbara ord../B
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP