Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal haiku som blev två, den ena är (nog) bättre än den andra, den andra i detta fall, faktiskt < ft; 1529.


En dubbelhaiku por favor < fr; 1527.

Stenar hörs inte
när de når vattenytan
från undersidan.

Ett solbelyst hav
rymmer mängder av vatten
från tusentals regn.

Farbror Zwed på 1900-talet.




Bunden vers (Haiku) av farbror zwed
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-07 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed