Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var onöjd med den långa titeln, så jag bytte bort den med en fågel som flög förbi inuti huvudet


Om kärlighet






Det är skillnaden
som gör et

liksom grädden
gör smöret




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-07 21:34



Bookmark and Share


  thyra
Finurlig!
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP