Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara gå människa

Listig och smidig
är ondskan
tar sig in
i de smalaste av springor
och gör
stor
skada

Vacker
är elden
innan
den bränner
ditt skinn

Döden
är en springare
och aldrig
kan
man springa snabbare

Bara

i sin

egen takt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-08 20:44



Bookmark and Share


  octobertragedy
jag gillar den här skarpt, välvalt men ändå spontant ordflöde, yeah applåder! supersnyggt skrivet. tyckte allra bäst om slutet, det var som en dikt i sig. applåder och bokmärker!

\"Döden
är en springare
och aldrig
kan
man springa snabbare

Bara

i sin

egen takt\"
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan