Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad håller du i din hand ?

Välkommen
till hastighetsbyrån

häng av dig på
stressgalgen
och
hyperventilera gärna
innan du går in i

Tryckkammaren

tryck där

en av de tiotusen
knapparna

Du har
3 sekunder
på dig

1,2,3

Oops
du valde inte

Var god
att gå
till
den digitala
giljotinen

Sedan förminskar vi ditt huvud
och tillverkar

stressbollar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-09 20:19



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
jaja stressen kan kännas just så.
2008-01-09

  © anakreon VIP
Dagens samhälle i ett väkrossat nötskal.
Carl-Erik
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan