Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stegvis...

 

 

om och vad jag ser
lindar jag varsamt
in i filtar
för att inte skära mig
på kanterna
av ett förflutet

blöder gör jag
men av andra orsaker
dolt för ögon
där stigen suger upp
varje spår i skogens
djupa snår

stegvis...

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-10 21:40



Bookmark and Share


  lilla t
ser denna som en vandring i själens innersta rum,,, långt där inne där man gömt sin smärta... skogen suger musten ur en helt enkelt... Tycker om denna dikt så jag har lånat den som bokmärke :)
2008-01-14

  aol
djupfin poesi gillar ditt varande
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt