Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trassel och ringrost

Bruna väggar och
hesa tak

En linje i golvet som
inte är helt rak

Den röda tråden
är
intrasslad

och
fönstren spruckna

Sängen ringrostig
fast utan knarr

Julgranen
är utslängd
med alla helvetes
barr

Men lampan
lyser
brasan brinner

svordomarna haglar
men snabbt av oss dom rinner

Vi har varit med
förr
vi är inte

Ringrostiga




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-10 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan