Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara lite kattrams, och bara \"bara ord\", ingenting annat ;o)


hoppet dör aldrig

~~~


allt är inte fisk som kokar

sluta hypnotisera kastrullen, katta





~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 590 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-11 12:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ha ha, den här var rolig! :)
2008-02-01

  Carola Zettergren
Fy katten va kul!
2008-01-24

  Night Soul Woman
hihihi roligt skrivet!
*applåd*
2008-01-24

  swimsus@gmail.com
hihihi..väntar nog på lite tonfisk kanske...
sockersött!!
2008-01-12

  Jessica Ebbesson
Slurp säger katta ;)
2008-01-11

    Bodil Sandberg
Hehehehehee...klart han tänker...feks fesk ska re va - härliga bara ord
2008-01-11

    Maria Malm
Man ser den fisksugna katten framför sig..bra..
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan