Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man ser tydligen normalt även om man ser snett...?


Limerick

En skelögd mamma i Haga
skulle barnens kompisar aga.
Hon sikta\' och slog, men barnen dem log,
hon slog andra barn än de hon iakttaga.




Bunden vers (Limerick) av Indowat
Läst 430 gånger
Publicerad 2008-01-11 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Indowat