Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett tal som jag skrev som en skål i ett sällskap som gillar att dricka men måttfullt och under rätt former.


Fylle-inspiration

För den som INGET vet,
veto ej att det vete som vettet för väck,
rätt lätt ur marken rätts.

Många har drickande för egots kickande.
Men drick icke till förståndets vricke!

-Att Förtära för att ära äro ändå ädlast.

Men

den som ALLT vet,
förstår att det konkret, inte funnits berusning utan belöning; förtjusning.




Fri vers av Indowat
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-11 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Indowat