Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han kallas för det som får din ryggrad att frysa till is, om du har någon

Laglösa rektorer
och skjutglada
pappor

Kanske något
för
kris

( kriminellas rätt i samhället)

Allt är på väg åt
helvete
( det minst sagt brinner i knutarna )

Vi ler våra bredaste leenden
för att understryka galenskapens idioti

Rakblad
någon ?

eller varför inte
leva sitt liv framför tvn
tills man
kvävs av ostbågar
och drunknar
i sitt
eget
piss

Någon skrattar
hela vägen
till
slutet
jag tror han kallas

DÖDEN




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 201 gånger
Publicerad 2008-01-11 19:50



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
I mina ögon är han ångesten.
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan