Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeten målar


Poeten målar

utan färger
och utan pensel

målar han
med ord




Fri vers av Masse
Läst 327 gånger
Publicerad 2005-05-22 10:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det är sant!
2005-05-26

  vissla
vacker och konstnärlig bild!
2005-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Masse
Masse